Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KASVOHOIDOT


 Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevaa talia, rasvaa ja muita epäpuhtauksia tehokkaasti ilman kipua. Tehokkaan puhdistuksen jälkeen imeytetään halutessa kosteutta ihoon.

Rajoitteet: raskaus, epilepsia, verenkiertohäiriöt, suuret ihonalaiset metallinosat, sydämen vajaatoiminta tai sydämen tahdistin. syöpä, tuberkuloosi, kilpirauhashäiriöt (kaulan alueella).


 Timanttihionta

Kirkastava timanttikuorinta kuorii tehokkaasti ihoa. Sarjahoitona hyvä häivyttämään esimerkiksi arpia ja pigmenttimuutoksia.

Rajoitteet: ihosairaudet, tulehdukset (aktiivinen herpes, ruusufinni), aktiivisessa vaiheessa oleva psoriasis, couperosa, atooppinen iho, ihomuutokset, kortison lääkitys, roaccutan (6kk lääkityksestä).


 

 

KESTOPIGMENTOINNIT


Kestopigmentoinnilla voidaan luonnollisesti korostaa omia kulmakarvoja, silmiä sekä huulia. Pigmentointi tehdään tatuointikonetta muistuttavalla laitteella, jolla väri viedään ihoon ohuella kertakäyttöisellä neulalla. Alue käsitellään tarvittaessa kaksi kertaa, jotta saadaan kestävä lopputulos. Toinen kerta tehdään aikaisintaan 6 viikon kuluttua, mutta enintään 3 kuukauden sisällä ensimmäisestä kerrasta. Pigmentoinnin kesto riippuu paljon ihotyypistä mutta normaalisti se kestää 1-3vuotta.

Kulmien kestopigmentointi tehdään 3D menetelmällä, jossa ihoon piirretään laitteen avulla ohuita karvoja omien kulmakarvojen sekaan, jolloin saadaan todella luonnollinen lopputulos.

 

Väreistä

Kestopigmentoinnissa käytän laadukkaita Swiss Colorsin pigmenttejä. Pigmentit tulevat Sveitsistä

ja täyttävät tarkat turvallisuusvaatimukset. Värit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso värejä, ei PAH-yhdisteitä, eikä kiellettyjä raskasmetalleja tai vaarallisia aromaattisia amiineja. 

 

Kenelle?

 • nopeuttaa ja helpottaa arkea
 • huono näkö
 • tärisevät kädet/ huono tarkkuus
 • rasvoittuva iho, meikki ei pysy
 • työ/harrastus
 • meikkiallergia

 Rajoitukset: (keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on jokin näistä)

 • verenvuototauti
 • sokeritauti
 • verenohennuslääkkeet
 • puuduteaineallergia
 • flunssa tai muu tulehdus
 • hepatiitti
 • HIV

 

Color X kestopigmentoinnin poisto

 

Color X takaa nopean poisto menetelmän ilman laseria, hoitokertoja on huomattavasti vähemmän ja väripigmentit on mahdollista poistaa kudoksesta kokonaan pois. Menetelmä on hellävarainen ja vähemmän kivulias kuin laser. 

 

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto menetelmä, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia värejä ja muotoja. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja vieras aine pääsee poistumaan kudoksesta. 

 

Myöhemmin iholle muodostuu rupi joka kovettuu ja putoaa pois, paranemisen kesto vaihtelee mutta yleensä se on 6-12viikon välillä. Hoitojen määrä riippuu väripigmenttejen tiheydestä iholla. Kulmiin riittää yleensä kaksi kertaa, mutta jos väriä on paljon sitä useamman käsittelykerran ne vaativat.

  

Kestopigmentoinnin poisto 149€/kerta (60min)

 käsittelyjä tarvitaan normaalisti kaksi kertaa, jos on isompi alue kyseessä niin sitä enemmän käsittelykertoja tarvitaan.

Kestopigmentoinnin poiston konsultaatio 49€ (hyvitetään varsinaisen poiston hinnasta)

 

Konsultaatiossa katsotaan lähtötilanne ja keskustellaan tovotusta lopputuloksesta, voidaan myös tarvittaessa testata poistoa hyvin pienelle alueella.