Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Esse on Etelä-Afrikkalainen ecosertifioitu luonnonkosmetiikka sarja. Essen perustaja Trevor Steyn teki paljon tutkimustyötä afrikkalaisten kasvien aktiiviaineiden uuttamisesta farmaseuttiseen käyttöön, Ymmärrettyään näiden kasvien ihonhoidollisen potentiaalin, Trevor perusti Esse:n vuonna 2002. 

 

"The Human Microbiome" projekti on osoittanut, että ihon optimaalinen terveys on riippuvainen miljoonista ihossasi ja sen pinnalla elävistä mikrobeista. Jokaista ihmissolua kohti elää vähintään 10 mikrobia, Nämä mikrobit ovat elintärkeä osa sinua ja ne vaikuttavat vahvasti hyvinvointisi.

 

Mikrobit puolustavat ja suojaavat ihoamme patogeeneiltä, ja auttavat tukemaan suojabarriäärin toimintaa sekä ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä. Esse käyttää tuotteissaan prebiootteja, joilla ravitaan ihon hyviä mikrobeja sekä joissain tuotteissa probiootteja joilla voidaan muuttaa aktiivisesti ihon omaa mikrobikantaa. Esse käyttää tuotteissaan vain mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia pinta-aktiivisia aineita ja tuotteiden pH-arvo on 4-5, mikä vastaa ihon omaa pH-arvoa. Esse ei käytä eikä suosi synteettisiä kemikaaleja.

 

Essen tuotteet ovat täysin eläinkokeettomia, vegaaneja ja luomusertifioituja. 

 

Kauneussalonki Bella Pauliina

Ollilantie 1 (2.krs)

90440 Kempele 

Puh. 0404189963

bellapauliina@gmail.com