Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 HydraFacial kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

 

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty puristelu puristelu tapahtuu HydraFacial hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

 

Kuinka kauan hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25minuuttia. Lisäoptioita käyttäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n.5-20min pidempään.

 

Koska hoitotulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä. Hoidon vaikutukset ylläpidetään seuraavaan hoitokertaan asti HydraFacial Daily-kotihoitotuotteiden avulla.

 

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial kotihoitotuotteita.

 Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan arkipuuhiasi tai vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa ei tarvita.

 

Vaatiiko hoito toipumisaikaa?

Ei vaadi. Voit palata arkiaskareisiin hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen iho on muutaman minuutin ajan terveen punertava, mutta väri laskee normaaliksi parissa kolmessa minuutissa.

 

Onko hoito turvallinen?

HysraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuoksen, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. 

 

Millaiselle iholle HydraFacial sopii?

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema ja proriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

 

Millaisia alueita HydraFacial-laitteella voi hoitaa?

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydroPeel hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.

 

 

 

 

HYDRAFACIAL ERIKOISKASVOHOIDOT


Hoitosuositus: 1krt/2vko tai 1krt/kk. Rajoitteet: raskaus, isotretinoiini lääkitys, roaccutan lääkitys, aktiivinen herpes

 

HydraFacial Hydration kasvohoito 99€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Kuorii ja tyhjentää musta ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

 -Hydration +Decoltee  133€

 -Hydration selälle 104€

 

HydraFacial Deep Clean kasvohoito 139€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Ihon epäpuhtaudet musta ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Hoidon aikana tehdään GlySal happokuorinta.

-Deep Clean +Decoltee 194€

-Deep Clean selälle 144€

 

HydraFacial Anti Age kasvohoito 159€

Korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hoidossa käytetään erikoisampullia jossa on mm. hyaluronihappoa sekä A- ja E vitamiiniä. Hoidon aikana tehdään GlySal happokuorinta.

-Anti Age kasvohoito + Decoltee 224€

 

HydraFacial Special kasvohoito 147€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Ihon epäpuhtaudet musta ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä GlySal happokuorinta.

 

HydraFacial Skin Tone kasvohoito 173€

Ihon värihäiriöitä korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille alueille joissa on pigmenttimuutoksia. 

 -Skin Tone kasvohoito +Decoltee 233€

 

 

 

Kauneussalonki Bella Pauliina

Ollilantie 1 (2.krs)

90440 Kempele 

Puh. 0404189963

bellapauliina@gmail.com