Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Xtreme lashes ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksissä käytän Yhdysvaltalaista Xtreme lashes ripsienpidennysmerkkiä. Yrityksen perustaja Jo Mousselli on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt erityisesti huomiota turvallisuuteen tuotteissa.

Ripsienpidennykset toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ripset tehdään joko klassisella tai volyymitekniikalla. Klassisissa ripsienpidennyksissä yksi ripsikuitu asetetaan yhteen ripseen. Volyymitekniikassa kuidut ovat niin kevyitä, että niitä voidaan asettaa useampi kuitu viuhkan mallisesti yhteen ripseen, jolloin lopputuloksesta saadaan aikaan tuuheampi.

 

Miksi Xtreme Lashes?
• Maailman johtava ripsienpidennysmerkki - se aito ja alkuperäinen ripsienpidennysalan suunnannäyttäjä.
• Merkin perustaja, Jo Mousselli, on terveydenhoitoalan ammattilainen, joten Xtreme Lashes panostaa erityisesti turvallisuuteen.
• Xtreme Lashesin koulutusohjelma on markkinoiden yksityiskohtaisin ja ottaa turvallisuusseikat huomioon tarkemmin kuin mikään muu merkki. 
• Markkinoiden suosituin ja laadukkain ripsienpidennysmetodi.
• Ensiluokkaiset, turvalliset ja orgaanisia ainesosia sisältävät hoitotuotteet.


Xtreme Lashes ripsien pidennys

• Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan

• Luonnolliset tai näyttävät, permanentatun näköiset tai luonnollisen kaarevat (4 eri kaarevuutta), ohuet, keskipaksut tai paksut, pituusvaihtoehdot 5 mm:stä 17 mm:iin, mustina, ruskeina tai tehostettuina muilla väreillä, Swarovski-kristalleilla tai ilman – luomme jokaiselle asiakkaalle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa.

 

Tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta

Xtreme Lashes-ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina oikeilta ripsiltä

• Xtreme Lashes-ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen

• Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.

• Xtreme-ripset istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät kuin oikeilta ripsiltä, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi paksummilta

 

Xtreme Lashes-ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes -ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.  Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. 

  • Koska Xtreme Lashes –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme -ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. 
  • Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. 
  • Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

 

 

Kotihoito ohjeet:

Voit käyttää meikkituotteita ja elää normaalisti ripsienpidennysten kanssa. Seuraavia toimenpiteitä/olosuhteita pitää kuitenkin välttää  liiman kuivumisaikana 3 tai 48 tunnin ajan ripsienpidennysten laitosta (kuivumisaika riippuu käytetystä liimasta).

-spray tai airbrush rusketus

-ripsien kasteleminen

-höyryille altistuminen

-kuumuudelle altistuminen

-piilolinssien paikalleen laittaminen

-kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden käyttäminen jotka pääsevät kosketuksiin ripsienpidennysten kanssa

 

Kuivumisajan jälkeen:

-On tärkeää puhdistaa ripset huolellisesti aamuin/illoin ripsienpidennyksille sopivalla puhdistustuotteella (Xtreme lashes Makeup Remover and Facial cleanser) ja puhdistustikuilla (lint free applications). Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan

 

Seuraavat asiat heikentävät kiinnitystä, liuottavat liimasidosta ja aiheuttavat pidennysten ennenaikaisen poistippumisen:

-Liiallinen kuumuus, höyry, sauna ja hankaaminen

-Öljypohjaisten tuotteiden käyttäminen ripsien alueella. Näitä voivat olla esim. silmävoiteet, silmäseerumit,

  vaseliini ja puhdistusaineet

-Vedenkestävän silmämeikin käyttäminen

-Liiallinen ripsivärin käyttö, ripsivärin käyttöä ei suositella volyymiripsissä (voi litistää viukoja)

-Mekaanisien ripsentaivuttimien käyttö

-Ripsien hierominen, hankaaminen ja vetäminen