Arvot

Ekologisisuus: Ekologiset arvot ja luonto ovat sydäntäni lähellä ja tämä näkyy yrityksen valinnoissa. Valitsemme hoitolassa vain kestäviä materiaaleja ja kertäkäyttöiset tuotteet on korvattu mahdollisuuksien mukaan biohajoavilla tuotteilla.

Luotettavuus ja vastuullisuus: Olen valinnut laitteet ja sarjat sen mukaan että ne ovat mahdollisimman luotettavia ja turvallisia. Hoitola sarjoissa itselleni on tärkeää että tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä kemikaaleja ja sopivat myös herkälle iholle. En lähde mukaan jokaiseen trendiin vaan teen aina taustatutkimusta jotta olen varma tarjoamieni palveluiden toimivuudesta ja turvallisuudesta.

Asiakastyytyväisyys: Asiakastyytyväisyys on tärkeää ja haluan tarjota asiakkailleni vain parasta. Tämän arvon yllläpidän vuosittaisilla lisäkoulutuksilla sekä valitsemalla palvelut ja tuotteet laadun sekä kysynnän mukaan.

Yritys

Pauliina Myllylä, hoitolan omistaja
SKY-kos­me­to­lo­gi & kou­lu­tet­tu hieroja

Olen Pauliina Myllylä, kosmetologi ja koulutettu hieroja. 

Aloitin kosmetologin työt Oulun seudulla jo vuonna 2015, jonne perustin yritykseni. Elämänmuutos siirsi minut ja toimintani Kuopion seudulle vuonna 2022. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja ravitsemuksesta. Kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja hyvinvointiin kuuluu myös ravinto asioiden ja oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin huomioiminen. Ravitsemus opintoja olen suorittanut avoimessa yliopistossa ja Terveysopisto Saluksella. Kulmien kestopigmentoinnit ovat toinen erikoisosaamiseni ja olen käynyt useita lisäkoulutuksia näihin liittyen. Kestopigmentointeja käyn tekemässä muutamassa kauneushoitolassa Iisalmessa ja Ylivieskassa. 

Koulutus;

Ravitsemustieteen aine opinnot, Avoin Yliopisto 11op

Ravitsemustieteen perusopinnot, Itä-Suomen yliopisto/Avoin Yliopisto 26op, 2021

Hierojan ammattitutkinto, koulutettu hieroja, Vuokattisport, 2021

Johdatus kosmetiikan kemiaan, Laurea, 4/2019

Ayurveda var­ta­lo­hie­ron­ta­kou­lu­tus 2019

Ayurveda pää- ja kas­vo­hie­ron­ta­kou­lu­tus 2018

Dr. Baumann ihonhoitoseminaari 4/2017

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, Nivalan ammattiopisto, 2015

Kes­to­pig­men­toin­ti­kou­lu­tuk­set; Swiss Color, Microblading tekniikka, 2010, Shadow kulmat 2017, 3D kulmat 2017, Amie kes­to­pig­men­toi­ni­kou­lu­tus 2016, Taffy microblading koulutus 2015

Xtreme Lashes rip­sien­pi­den­nys­kou­lu­tus 2015

JB Lashes rip­sien­pi­den­nys­kou­lu­tus 2014

Yhteistyössä:

Kunnonsali Kuopio www.kunnonsali.fi