Kasvohoidot

Timanttihionta

 • Ihoa kuoriva ja kirkastava mekaaninen kuorinta
 • Kenelle? arpien tasoittaminen, hilseilevälle ja kuivalle iholle, tukkeutuneet ihohuokoset, uurteet ja pienet juonteet
 • Millon ei tule tehdä?: Ruusufinni, ekseema, rikkoutuneet verisuonet tai herkkä punoittava iho, vitiligo,

Ultraäänipuhdistus

 • liuottaa ja pehmittää huokosissa olevaa talia
 • Kenelle? Tukkeutuneille ihohuokosille 
 • Millon ei tule tehdä? raskaus, verenkiertohäiriöt, ihonalaiset metalliosat, epilepsia, sydämmen vajaatoiminta tai sydämen tahdistin

Ditelle 900 laitehoidot:

 • Kasvojen lihasstimulaatio: Sti­mu­laa­tio­vir­ta­hoi­dol­la aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. 
 • Ultraääni-imeytys: Ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ns. paineaallon muodossa ja sen ansiosta solukalvon läpäisevyys lisääntyy jolloin aineiden kulkeutuminen sen läpi helpottuu ja nopeutuu. 
 • Milloin ei voi tehdä?  akuutit tulehdukset, ihotaudit, metalliset implantit hoitoailueella, kasvaimet, sydämmen tahdistin, tuberkuloosi, raskaus, epilepsia

DermaluxLED valohoito

 • Dermalux LED valoterapia on turvallinen ja kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto. 
 • LED valohoidoilla voidaan hoitaa aknea, ihon punoitusta (couperosa, ruusufinni), valovaurioita, se nopeuttaa myös ihon paranemista. 
 • Ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa.  
 • Sarjahoitona parhaimmat tulokset: 2 kertaa viikossa ensimmäiset pari viikkoa, jonka jälkeen kerran viikossa. Ylläpitona 1-2 kertaa kuukaudessa. 

Blue Light 415nm

 • Antibakteerinen vaikutus
 • hoitaa aknea, auttaa säätelemään ihon talineritystä
 • kirkastaa ihoa, tulehdusta rauhoittava

Red Light 633nm  

 • stimuloi kollageenin ja elastiinin synteesiä
 • parantaa ihon rakennetta ja sävyä
 • kiihdyttää solujen uudistumista

Dermalux Near Infrared Light 830nm, 

 • rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa
 • nopeuttaa paranemista
 • vähentää hyperpigmentaatiota ja tasoittaa ihon sävyjä

Dermalux LED kontraindikaatiot, milloin ei tule tehdä kyseistä hoitoa : 

Epilepsia, porfyria, valolle herkistävät lääkkeet, sydämmentahdistin, valoherkkyys, syöpäsairaudet, raskaus ja imetys, lupus, albismi

Vartalohoidot

Kiinteytys stimulaatiovirralla

Tehokas stimulaatiovirralla tehtävä kiinteytyshoito. Stimulaatiovirtaa käytetään lihaksen harjoittamiseen ja vahvistamiseen, jolloin lihas myös kiinteytyy. Periaate on samanlainen kuin normaalissa aktiivisessa lihasharjoituksessa. Stimulaatiovirralla lihasta harjoitetaan sähkövirran avulla, jolloin harjoitus voidaan kohdistaa juuri niihin lihaksiin kuin halutaan. Kohde alueina käsivarret, vatsalihakset, kyljet, pakaralihakset, etureidet, pohkeet.

Hieronta

Ayurvedinen hieronta

Intialainen perinnelääketiede Ayurveda pohjautuu tuhansia vuosia harjoitettuihin tietoihin ja taitoihin.

Ayurvedinen pää ja kasvohieronta on rentouttava kasvohieronta, jossa käsitellään kasvojen alueen marmapisteet. Marmapisteet ovat energiapisteitä jotka ovat verrattavissa akupisteisiin. Hoidossa asiakas on ensin istualtaan, jolloin käsitellään päänahkaa. Jonka jälkeen asiakas käy makuu asentoon ja hoitoa jatketaan kasvojen käsittelyllä.

Pää- ja kasvojen hieronnan vaikutukset: avaa päänalueen lukkiutumia, poistaa epämiellyttävää kuumuutta päässä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, elvyttää päänahan huokosten toimintaa ja edistää hiusten kasvua, stimuloi hermostojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa, edesauttaa energiaratojen, nadien ja marmapisteiden toimintaa, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa, laukaisee stressireaktion pois päältä.

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan kulmien ja silmärajojen korostamista. Kestopigmentointi kestää ihosta ja tekniikasta riippuen 1-3 vuotta ja tarvitsee ylläpitokäyntejä haaletessaan.

Hoito -ohjeet:

Ensimmäisen 3-4 vuorokauden aikana: Vältä alueen kastelua ja hikoilua. Lievää rupea alkaa kehittymään ja väri näyttää tummemmalta. Pieniä hiutaleita/rupea alkaa kehittymään alueelle jota ei saa repiä pois, sillä lopputuloksesta voi tulla silloin epätasainen.

Pysyvä lopputulos on 40% vaaleampi kuin paranemisaikana.

10 vuorokauden aikana: Älä käytä kosmeettisia aineita pigmentoidulla alueella. Ainoa mitä voi käyttää on pigmentoinnin paramiseen tarkoitettu hoitovoide. Älä käytä saippuaa tai öljyjä alueella. Aluetta voi puhdistaa kevyesti vesipesulla ja taputella varovasti kuivaksi.

Älä käy solariumissa ja olisi hyvä välttää suoraa altistumista auringon valolle. Vältä myös uimahallia, kylpemistä ja saunomista, äläkä kuori käsiteltyä aluetta.

Sokerointi – ihokarvojen poisto

Sokerointi on hellävarainen ihokarvojen poisto menetelmä. Sokeroinnilla voi poistaa myös häiritseviä kasvojen alueen ihokarvoja.

Käytössämme on hellävaraiset Lapinniemen Helmi sokerointi tuotteet. Tuotteet ovat eettisesti tuotettua vegaania luonnonkosmetiikkaa ja monet tuotteista valmistetaan Suomessa. Sarja on myös täysin hajusteeton, väriaineeton eikä sisällä sitruunaa tai talkkia.

Huomioitavaa ennen sokerointia:

Ihokarvojen olisi hyvä olla sokerointiin tullessasi vähintään 3mm pitkää. Sitä lyhemmät karvat eivät välttämättä lähde sokeroitaessa.

Sokerointia ei voi tehdä Roaccutan tai Isoretinoniini lääkekuurin aikana, eikä 6kk aikana kuurin lopettamisen jälkeen.

Huomioitavaa sokeroinnin jälkeen:

Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältäthän sinä aikana hikoilua, untia, saunomista sekä deodoranttia, itseruskettavia tai hajusteita alueella.

Sokeroitu alue on herkkä auringolle viikon ajan joten muistathan suojata sen hyvin.

Ihon päivittäinen kosteuttaminen ja ihon kuoriminen kerran viikkoon pitää ihon kosteutettuna ja auttaa ehkäisemään sisäänpäin kääntyneitä karvoja. Muistathan ettet kuitenkaan kosteuta ihoa sokerointi aamuna.

Sokerointi väli on yksilöllinen ja riippuu ihan karvan kasvun nopeudesta. Yleisin sokerointi väli on noin 4-5viikkoa.